Нашите успехи

ОТЛИЧИЯ ЗА ТАЛАНТЛИВИТЕ ХУДОЖНИЦИ НА ДГ "БИЛЯНА" ОТ ОБЛАСТНИЯ КРЪГ НА НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА НА ТЕМА"РИСУВАМ ЗА ДЕЦАТА НА ЕВРОПА", ОРГАНИЗИРАН ОТ МОН И РУО - ЯМБОЛ
 
І място - Моника Михалева от група "Незабравка"
С грамоти са отличени децата:
Сияна Нейкова, Стефани Костадинова, Радост Алексиева от група "Незабравка"
Ивона Танева, Анджела Тодорова, Стилиян Стойков, Магдалена Корнакова, Валерия Иванова, Дария Начева, Росен Русев от група "Смехорани"
Ванеса Пейчева, Далия Иванова, Яница Атанасова от група "Бонбон"
Алия Славова, Дария Камбурова, Памела Йорданова от група "Барбарони"
 
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ДЕЦАТА И ТЕХНИТЕ УЧИТЕЛИ!


                ОТЛИЧИЯ И ПРИЗНАНИЕ ЗА ТАЛАНТА НА МАЛКИТЕ ХУДОЖНИЦИ ОТ ДГ "БИЛЯНА"
Комисия от ямболски художници оцени постъпилите творби в обявения конкурс за детска рисунка - коледна картичка, основна инициатива в коледната благотворителна кампания на община Ямбол "Подай ръка - спаси живот".
Сред отличените творби са рисунките на девет деца от ДГ "Биляна":
Рисунката на Павел Павлов Корестилов от група "Барбарони" ще бъде отпечатана за коледна поздравителна картичка на председателя на Общински съвет Ямбол.
Рисунката на Магдалена Иванова Корнакова от група "Смехорани" е сред десетте творби, които ще бъдат отпечатани за картички с благотворителна цел.
Рисунките на седем деца от детската градина са номинирани за участие в детска коледна изложба:
Дария Георгиева Камбурова от група "Барбарони"
Алия Диянова Славова от група "Барбарони"
Анджела Константинова Тодорова от група "Смехорани"
Дария Людмилова Начева от група "Смехорани"
Тея Николаева Николова от група "Смехорани"
Ивона Петрова Танева от група "Смехорани"
Валерия Тихомир Иванова от група "Смехорани"
Всички отличени с творбите си деца получават обща подкрепа за развитие на изобразителните си умения в Клуб "Изобразително изкуство" с ръководител Любка Каравелова - старши учител в ДГ "Биляна".
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ДЕЦАТА И ЗА Г - ЖА КАРАВЕЛОВА!

 


През 2015г. педагогическият екип на ДГ „Биляна“ е удостоен с най-високото отличие на Община Ямбол на името на Ради Ив. Колесов.

       През 2017 година голямата награда на Община Ямбол "Ради Ив. Колесов" в етап Предучилищно образование бе присъдена на главния учител на ДГ "Биляна" Юлияна Сталева.

      За своя висок професионализъм през годините 10 учители са удостоени с Почетен знак ”Златен герб” и почетни грамоти по повод 24 май - Ден на славянската писменост, на българската просвета и култура.

     Наша гордост са успехите на децата от ДГ „Биляна“, които са получили множество награди от участие в общински, национални и международни конкурси за детско творчество.